Concertseries seizoen 17/18

In seizoen 2017-2018 biedt Amsterdam Sinfonietta zes concertseries aan in de steden Amsterdam, Leiden, Enschede, Tilburg, Arnhem en Utrecht. Kies nu uit het gevarieerde aanbod de mooiste concerten en profiteer van ruime vroegboekkortingen bij series. Vrienden van Amsterdam Sinfonietta ontvangen bovendien 10% extra korting.

Het orkest treedt op met nationaal en internationaal gerenommeerde solisten onder wie Alexander Sitkovetsky, Lucas en Arthur Jussen, Fazil Say, Nicolas Altstaedt en Christianne Stotijn. Ook dit jaar combineert Amsterdam Sinfonietta nieuwe werken en premières met bestaand repertoire voor strijkorkest.

Selecteer een van de steden om uw kaarten te bestellen. Bij de meeste concerten kunt u zelf uw stoelen kiezen. Wilt u kaarten bestellen voor meer steden, rondt u dan eerst de bestelling van een stad af voordat u kaarten voor een andere stad bestelt. U kunt met iDeal afrekenen. Het is aantrekkelijker om een serie te bestellen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon een los concert kiezen.

Seriebrochure 2017-2018 
deel deze pagina