Klassifest 25 maart Paradiso

Klassiek maar anders

Amsterdam Sinfonietta treedt op tijdens Klassifest op 25 maart. Een avondvullend programma samen met o.a. het Nederlands Blazers Ensemble en DJ Fant de Kanter.

za 25 maart 2017 • Paradiso, Amsterdam - 21.25 uur

Programma


Amsterdam Sinfonietta
Candida Thompson leiding en viool

- Golijov • Last Round
- Zorn • Kol Nidre voor strijkorkest
- Piazzolla • Primavera Porteno (Spring) voor viool en strijkorkest

Op Klassifest geniet je van de mooiste klassieke muziek, gespeeld door de beste ensembles van de wereld. Een avond met bite-size klassieke stukken voor zowel de instap-luisteraar als de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber, in alle zalen van Paradiso. Met optredens van het Nederlands Philharmonisch Orkest, Nederlands Blazers Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, Kobra Ensemble en koperkwintet Pelgrim Brass. En muziek van onder meer Purcell, Bartók, Satie, J.S. Bach, Mahler, Händel, Dvorák en Piazzolla.

Er zijn geen stoelen en geen regels, de bar blijft open en als je even wat anders wilt horen, loop je gewoon naar een andere zaal. Je hoeft geen kennis te hebben van klassieke muziek, maar als je meer wilt weten over de muziek, de uitvoering en de musici kun je terecht bij de Klassifest muziekgidsen.


 
deel deze pagina
 

waar spelen we dit programma nog meer?