Concertseries seizoen 18/19

In seizoen 2018-2019 biedt Amsterdam Sinfonietta zes concertseries aan in de steden Amsterdam, Leiden, Enschede, Tilburg, Arnhem en Utrecht. Kies nu uit het gevarieerde aanbod de mooiste concerten en profiteer van ruime vroegboekkortingen bij series. Vrienden van Amsterdam Sinfonietta ontvangen bovendien 10% extra korting.

Het orkest treedt op met nationaal en internationaal gerenommeerde solisten onder wie Liza Ferschtman, Harriet Krijgh, Claron McFadden, Beatrice Rana, Ray Chen, Alexander Melnikov en Eva-Maria Westbroek. Ook dit jaar combineert Amsterdam Sinfonietta nieuwe werken en premières met bestaand repertoire voor strijkorkest.

Selecteer een van de steden om uw kaarten te bestellen. Bij de meeste concerten kunt u zelf uw stoelen kiezen. Wilt u kaarten bestellen voor meer steden, rondt u dan eerst de bestelling van een stad af voordat u kaarten voor een andere stad bestelt. U kunt met iDeal afrekenen. Het is voordeliger om een serie te bestellen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon een los concert kiezen.

Bekijk hier onze seriebrochure 2018-2019.

Foto: Marco Borggreve

Deel deze pagina
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok