Educatie

De musici van Amsterdam Sinfonietta vinden muziekonderwijs voor kinderen heel belangrijk. Met de educatieve voorstelling KleuterSinfonietta bereikt het ensemble jaarlijks duizenden kinderen in Nederland. Daarnaast organiseert Amsterdam Sinfonietta gemiddeld één keer per seizoen een Sinfonietta Strijkersdag, dé samenspeeldag voor jonge strijkers van zeven t/m veertien jaar.

KleuterSinfonietta

In seizoen 2019-2020 vinden er weer vele muzikale voorstellingen van KleuterSinfonietta plaats in Amsterdam en Leiden. De nieuwste voorstelling Speelgoedfabriek Tokkel en Strijk komt weer terug op het podium. En in februari en maart 2020 is de voorstelling Schipper mag ik overvaren? terug van weggeweest.


Strijkersdag

Gemiddeld één keer per seizoen organiseren we een Sinfonietta Strijkersdag voor kinderen tussen 7 en 14 jaar. De vorige Sinfonietta Strijkersdagen vonden plaats op 22 februari 2015 in Amsterdam, 22 november 2014 in Den Haag en 23 maart 2014 in Groningen.
Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok