Breder dan klassiek

met Jonathan Jeremiah

De nieuwjaarstournee van Amsterdam Sinfonietta is een begrip in Nederland. In januari gaan we breder dan klassiek met de Britse zanger Jonathan Jeremiah en zijn aangenaam rokerige soul-stem.

vr 10 januari 2020 • Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven - 20.15 uur Bestel kaarten

Breder dan klassiek
Amsterdam Sinfonietta
Candida Thompson leiding en viool
Jonathan Jeremiah zang en gitaar


De Breder dan klassiek-nieuwjaarstournee van Amsterdam Sinfonietta is ondertussen een begrip in Nederland. De unieke en onvergetelijke optredens met artiesten uit de wereldmuziek, pop of jazz zijn elk jaar weer een groot succes. Het orkest werkte al samen met artiesten als Rufus Wainwright, Typhoon, Wende, De Dijk en vorig jaar de indiepopartiest Blaudzun. Dit jaar delen we het podium met de Britse zanger Jonathan Jeremiah. Al drie maanden na het uitbrengen van zijn eerste album in 2011 stond hij op het North Sea Jazz Festival en nam zijn carrière een vlucht. Begin 2019 toerde hij met zijn vierde, vrolijke album met de toepasselijke titel Good Day. Nu beklimt hij de Nederlandse podia met Amsterdam Sinfonietta.

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok