Breder dan klassiek [afgelast]

met The Tallest Man on Earth

De nieuwjaarstournee Breder dan klassiek maken we met singer-songwriter en meester op gitaar Kristian Matsson, bekend als The Tallest Man on Earth.

zo 17 januari 2021 • Theater De Spiegel, Zwolle - 20.00 uur

Amsterdam Sinfonietta
Candida Thompson leiding en viool
The Tallest Man on Earth zang en gitaar


Voor de Breder dan klassiek 2021-editie heeft Amsterdam Sinfonietta de Zweedse singer-songwriter Kristian Matsson uitgenodigd, bekend onder de artiestennaam The Tallest Man on Earth. Met slechts zijn grofkorrelige stem en een gitaar krijgt hij een zaal muisstil – en natuurlijk met zijn alsmaar groeiende selectie wonderschone nummers. Op een avond bespeelt hij tot wel tien gitaren, van akoestisch tot banjo. Vorig jaar verscheen zijn vijfde album I Love You. It’s a Fever Dream, waarmee hij op wereldtour ging. Op YouTube plaatste Matsson de zelfgeproduceerde videoserie The Light in Demos, waarin hij nieuwe nummers en covers lanceert. The Tallest Man on Earth en Amsterdam Sinfonietta betoveren u gegarandeerd met songs uit het rijke oeuvre van The Tallest Man on Earth, klassieke muziek en een aantal zeer speciale covers.

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok