Breder dan klassiek

met Typhoon

Ieder jaar maakt Amsterdam Sinfonietta een landelijke tournee onder de noemer Breder dan klassiek. In 2018 delen de strijkers het podium met Typhoon en special guest Jef Neve.

wo 10 januari 2018 • TivoliVredenburg - Grote Zaal, Utrecht - 20.15 uur

Programma

De nieuwjaarstournee Breder dan klassiek van Amsterdam Sinfonietta is een begrip in de Nederlandse concertzalen. Met het idee van kruisbestuiving werkt het strijkorkest samen met pop-, jazz- en wereldmuziekartiesten. Dit leidde al tot vele memorabele optredens en uitverkochte zalen, met onder anderen Patrick Watson, Bobbie McFerrin, Wende, De Dijk en Rufus Wainwright.

Amsterdam Sinfonietta
Candida Thompson
leiding en viool
Typhoon rapper en zanger
Jef Neve piano


In 2018 gaat het strijkorkest een spannende samenwerking aan met Typhoon: gelauwerd Zwols rapper van Surinaamse afkomst, geliefd door een groot publiek om zijn betrokken teksten en zijn overtuigende podium presentatie. Welke kant het op zal gaan blijft nog een grote verrassing maar dat het memorabel zal worden is duidelijk. Met de Belgische jazz pianist Jef Neve als special guest, de liedjes van Typhoon en de prachtige strijkarrangementen van Amsterdam Sinfonietta wordt het een avond om naar uit te kijken.


Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok