Walk The Line in TivoliVredenburg

met Amsterdam Sinfonietta, Holland Baroque en Mallet Collective

In plaats van Road to Iran spelen we zes korte concerten tijdens Walk The Line, samen met Holland Baroque en slagwerkcollectief Mallet Collective.

wo 04 november 2020 • TivoliVredenburg - Grote Zaal, Utrecht - 17.00 uur

Tijdens Walk The Line word je meegenomen op een wandeltocht door TivoliVredenburg, met tussenstops in verschillende zalen van het gebouw. De tour biedt een unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is.

Op woensdag 4 november spelen we in een speciale klassieke editie van Walk The Line. De route start in de 17e eeuw met mandolinemuziek van Holland Baroque en Avi Avital, en gaat via westerse en oosterse romantiek door Amsterdam Sinfonietta en Kian Soltani naar minimal music met de slagwerkers van Mallet Collective.


De tours duren ongeveer een uur, en starten om 17.00, 17.45,18.30, 19.15, 20.00 en 20.45 uur. Er zijn beperkte plaatsen, enkele tours zijn al uitverkocht.

 
Deel deze pagina
 

Waar spelen we dit programma nog meer?

 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok