Wende in Carré [uitgesteld]

Amsterdam Sinfonietta en Wende vieren de liefde

In januari 2016 werd de tournee van Amsterdam Sinfonietta met Wende een regelrechte hit. Wegens het enorme succes komt deze gouden combinatie nogmaals samen.

do 18 juni 2020 • Koninklijk Theater Carré, Amsterdam - 20.00 uur

Amsterdam Sinfonietta
Yolanda Bruno leiding en viool
Wende zang


Samen dompelen we het publiek anderhalf uur onder in de romantische liefde, die in alle stadia wordt bezongen. Het programma is een mix van Wendes eigen nummers, covers en klassieke stukken, met haar liefdes-cv als rode draad. Covers zijn van onder anderen Stromae, David Bowie, Shirley Bassey, Nina Simone, Aznavour en Jacques Brel. Ook zingt Wende When I am laid in earth uit de barokopera Dido and Aeneas. De klassieke werken van Rameau, Lekeu en Dessner sluiten qua emotie naadloos aan. Speciaal voor deze concerten wordt het programma uit 2016 aangevuld met nieuwe nummers.

“Mijn samenwerking met Sinfonietta vorig seizoen is me heel dierbaar”, zegt Wende. “We maakten een verhaal over de liefde en die is zo belangrijk in onze tijd - voor mij, voor jou, voor iedereen. Het is daarom een feest dat we nu de voorstelling nog een keer kunnen spelen en dat in de mooiste zaal van Nederland!”

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok