Amsterdam Sinfonietta treedt op met Eva-Maria Westbroek en Keaton Henson

Amsterdam Sinfonietta geeft dit jaar twee bijzondere concerten tijdens het Holland Festival met de wereldberoemde sopraan Eva-Maria Westbroek en de Britse singer-songwriter Keaton Henson.

In het laatste festivalweekend brengt het Holland Festival 12 Hour PROM: een nieuw, eendaags minifestival geïnspireerd op de befaamde Proms. Een opwindend programma in het Concertgebouw op zaterdag 20 juni, met concerten van ‘s middags tot diep in de nacht. Eva-Maria Westbroek, die wordt gezien als een van de grootste sopranen ter wereld, brengt samen met Amsterdam Sinfonietta een prachtig programma voor sopraan en kamerorkest. Met als hoogtepunt de kleurrijke liedcyclus ‘Les nuits d’été’ van Hector Berlioz. Op 11 juni treedt Amsterdam Sinfonietta eenmalig op met de Britse singer-songwriter Keaton Henson in het Concertgebouw Amsterdam. Een uniek concert, omdat Henson hoogst zelden optreedt. Met zijn breekbare stem en gevoelige melodieën voert hij je mee naar het diepst van zijn ziel, een hypnotiserend landschap van bijna ondraaglijk verdriet.


Keaton Henson
Amsterdam Sinfonietta
Candida Thompson, leiding & viool
Keaton Henson, gitaar en zang
Ren Ford, cello

do 11 juni 21.00 uur, Amsterdam, Concertgebouw

o.m. Henson diverse songs
Vaughan Williams – Fantasia on a theme by Thomas Tallis

Eva-Maria Westbroek
Amsterdam Sinfonietta
Candida Thompson, leiding & viool
Eva Maria Westbroek, sopraan

za 20 juni 15.45 uur, Amsterdam, Concertgebouw

Berlioz – Les nuits d’été
Barber – Knoxville: Summer of 1915
Lekeu – Adagio pour quatuor d’orchestre


Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok