Breder dan klassiek met Typhoon


Van 4 t/m 16 januari 2018 tourt Amsterdam Sinfonietta door het land met Typhoon: gelauwerd Zwols rapper van Surinaamse afkomst, geliefd door een groot publiek om zijn betrokken teksten en zijn overtuigende podiumpresentatie. Met de Belgische jazzpianist Jef Neve als special guest, de liedjes van Typhoon en de prachtige strijkersarrangementen van Sinfonietta wordt het een tournee om naar uit te kijken.

De kaartverkoop start woensdag 1 maart om 10.00 uur.


Ieder jaar maakt Amsterdam Sinfonietta een tournee onder de noemer Breder dan klassiek. Het orkest gaat hierin een samenwerking aan met artiesten van buiten de klassieke wereld, in eerdere edities met onder andere Patrick Watson, De Dijk, Wende en Rufus Wainwright. Deze keer gaat het strijkorkest een spannende samenwerking aan met Typhoon: gelauwerd Zwols rapper van Surinaamse afkomst, geliefd door een groot publiek om zijn betrokken teksten en zijn overtuigende podiumpresentatie. Welke kant het op zal gaan blijft nog een grote verrassing maar dat het memorabel zal worden is duidelijk. Met de Belgische jazzpianist Jef Neve als special guest, de liedjes van Typhoon en de prachtige strijkersarrangementen van Amsterdam Sinfonietta wordt het een avond om naar uit te kijken.

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok