De brochure van het nieuwe seizoen is uit!

In onze brochure van seizoen 2016-2017 vindt u de concertseries in Amsterdam, Leiden, Enschede, Tilburg, Utrecht en Arnhem. Amsterdam Sinfonietta treedt op met internationaal gerenommeerde solisten als Martin Fröst, Isabelle van Keulen, Kristian Bezuidenhout, Thomas Oliemans en Giovanni Sollima. Voor de Breder dan klassiek nieuwjaarstournee 2017 werkt Amsterdam Sinfonietta samen met niemand minder dan de Amerikaans-Canadese singer-songwriter Rufus Wainwright, één van de belangrijkste songwriters van deze tijd.

Bekijk de brochure online, bestel uw kaarten voor 2016/17 en profiteer van de seriekorting. Als u Vriend bent óf wordt profiteert u direct van de extra korting bij uw bestelling.

Kaarten bestellen kan via www.sinfonietta.nl of via de bestelbonnen uit onze brochure. Wilt u de brochure thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar info@sinfonietta.nl

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok