Extra concert met Wende in Paradiso uitverkocht

In januari speelden Wende en strijkorkest Amsterdam Sinfonietta met hun ‘Breder dan klassiek’ tour voor tien volle concertzalen. Veel mensen die last minute nog een kaartje wilden kopen, visten achter het net. Daarom is besloten eenmalig een extra concert te geven in Paradiso in Amsterdam op 24 mei. De voorverkoop startte woensdag 27 januari en inmiddels is het concert uitverkocht.

Het programma is een mix van Wendes eigen nummers, covers en klassieke stukken, met haar liefdes-cv als rode draad. Covers zijn van onder anderen Stromae, David Bowie, Shirley Bassey, Nina Simone, Aznavour en Jacques Brel. Ook zingt Wende ‘When I am laid in earth’ uit de barokopera Dido and Aeneas. De klassieke werken van Rameau, Lekeu en Dessner sluiten qua emotie naadloos aan.

De jaarlijkse concertreeks ‘Breder dan klassiek’ van Amsterdam Sinfonietta, waarmee het strijkorkest de samenwerking aangaat met artiesten van buiten de klassieke wereld, is inmiddels een begrip. Elk jaar weer speelt het gezelschap voor uitverkochte zalen. Na onder meer Patrick Watson, De Dijk en vorig jaar Ludovico Einaudi, deelde Amsterdam Sinfonietta in januari 2016 het podium met de veelzijdige zangeres en performer Wende.Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok