Extra voorstelling met Wende in Carré

In januari 2016 werd de tournee van Amsterdam Sinfonietta met Wende een regelrechte hit. Wegens het enorme succes komt deze gouden combinatie nogmaals samen in het Koninklijk Theater Carré en in Natuurtheater de Kersouwe. Omdat de concerten op 29 en 30 mei al bijna uitverkocht zijn komt er nog een derde concert bij in Carré op 28 mei. De verkoop start vrijdag 17 maart 2017 via de kassa van Carré.

Wende en de strijkers dompelen het publiek anderhalf uur onder in de romantische liefde, die in alle stadia wordt bezongen. Het programma is een mix van Wendes eigen nummers, covers en klassieke stukken, met haar liefdes-cv als rode draad. Covers zijn van onder anderen Stromae, David Bowie, Shirley Bassey, Nina Simone, Aznavour en Jacques Brel. Ook zingt Wende When I am laid in earth uit de barokopera Dido and Aeneas. De klassieke werken van Rameau, Lekeu en Dessner sluiten qua emotie naadloos aan. “Mijn samenwerking met Sinfonietta vorig seizoen is me heel dierbaar”, zegt Wende. “We maakten een verhaal over de liefde en die is zo belangrijk in onze tijd en voor mij. Het is daarom een feest dat we nu de voorstelling nog een keer kunnen spelen en dat in de mooiste zaal van Nederland!”


Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok