Feestelijke afsluiting in Muziekgebouw aan 't IJ

Het laatste concert van Amsterdam Sinfonietta dit seizoen in het Muziekgebouw aan ‘t IJ wordt feestelijk afgesloten met een borrel. Met gratis Finse en Noorse hapjes voor alle bezoekers. Op zaterdagmiddag 30 mei debuteert de Poolse meesterpianist Rafal Blechacz bij het orkest met Mozarts fonkelende Pianoconcert nr. 23. Daarnaast klinken werken van de Finse componisten Sibelius en Rautavaara en van de Noor Grieg. De afterparty is vanaf 16.45 uur en vindt bij mooi weer buiten op het terras plaats. Ook de musici zijn van de partij.

Op zondagavond spelen Amsterdam Sinfonietta en Rafal Blechacz dit programma in TivoliVredenburg in Utrecht en daarna gaan orkest en solist samen op tournee naar Duitsland, Zwitserland en Tsjechiƫ.


Win gesigneerde cd
We verloten een aantal gesigneerde exemplaren van Rafal Blechacz laatste cd Chopin Polonaises. Iedereen die een kaartje koopt voor de concerten in Amsterdam en Utrecht maakt kans. Stuur ons na aankoop van uw kaarten een e-mail met uw naam en adres om mee te doen.
info@sinfonietta.nl

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok