Het Ambassade Hotel nieuwe sponsor van Amsterdam Sinfonietta

Met trots verwelkomt Amsterdam Sinfonietta het Ambassade Hotel als nieuwe sponsor. Dinsdag 9 januari tekenden beide partijen het contract voor een periode van drie jaar. Met deze samenwerking bekrachtigt het hotel zijn sterke band met kunst.

Directeur/eigenaar Wouter Schopman en zijn team hebben een groot hart voor de kunsten. Het hotel herbergt een bibliotheek met een unieke collectie van ruim 4.500 gesigneerde exemplaren van boeken van talloze bekende schrijvers uit binnen- en buitenland. Vele Nobelprijswinnaars voor Literatuur hebben in het hotel gelogeerd. Wouter Schopman heeft bovendien een omvangrijke priv├ęcollectie van maar liefst achthonderd CoBrA-werken bijeengebracht, die door het hele hotel tentoongesteld zijn. Het hotel organiseert sinds september 2016 iedere maand de Literaire Salon @ Ambassade Hotel, en begint daarnaast nu ook een muzikale salon.

Wouter Schopman, directeur/eigenaar van het Ambassade Hotel: “De verbinding van het Ambassade Hotel met Amsterdam Sinfonietta is zonder aarzeling een feest te noemen, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Het orkest behoort tot de wereldtop. Het is dan ook een grote eer dat wij hieraan mogen bijdragen. De musici en betrokkenen van Sinfonietta heb ik leren kennen als warme en inspirerende mensen. Wij verheugen ons zeer op deze bijzondere samenwerking.”

Joost Westerveld, zakelijk leider van Amsterdam Sinfonietta: “Wat ik zo bijzonder vind aan dit hotel is dat de betrokkenheid bij de kunsten veel verder gaat dan sponsoren alleen, omdat het zelf een literaire salon voor hotelgasten en Amsterdammers organiseert, mensen rondleidt langs de kunstwerken en nu ook begint met een muzikale salon. Dat maakt ook deze samenwerking zo bijzonder. Het is wat mij betreft een voorbeeld voor hoe het bedrijfsleven en de kunsten elkaar in Amsterdam kunnen versterken. Ik zie ontzettend uit naar onze samenwerking de komende drie jaar.”


www.ambassade-hotel.nl

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok