Met Blaudzun op de Eindshow van 3FM Serious Request: Lifeline

Op 24 december wordt de 3FM Serious Request: Lifeline Eindshow gehouden in de Ronda-zaal van TivoliVredenburg Utrecht. Amsterdam Sinfonietta & Blaudzun treden op en laten vier nummers uit de aankomende nieuwjaarstournee horen.

Amsterdam Sinfonietta en Blaudzun spelen tijdens de Eindshow onder andere Blaudzuns hit _hey now en Promises of No Man’s Land. Het is een opmaat naar de tournee langs 11 steden in januari, met nummers van onder meer Nirvana, Spinvis, David Bowie en natuurlijk Blaudzun zelf. Ook omarmt Blaudzun zijn klassieke roots: vroeger luisterde hij alles van Beethoven en Sjostakovitsj, nu zingt hij zelf een aria van Purcell, en ook klinken werken van onder anderen Steve Reich en J.S. Bach. Het is de vijftiende keer dat 3FM Serious Request organiseert. Deze editie gaat de opbrengst naar goede doelen rond drie thema’s: Bescherming tegen natuurgeweld, Reanimatie in Nederland en Noodhulp bij oorlog en conflicten.


De Eindshow start in TivoliVredenburg om 18:00 en wordt vanaf 19:30 uur tot 21:00 uur op NPO 3 uitgezonden.


Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok