Onze kerstfilm met het Nederlands Kamerkoor


Amsterdam Sinfonietta en het Nederlands Kamerkoor presenteren de kerstfilm Cantique de Jean Racine. Met deze film willen beide ensembles tijdens de feestdagen een moment van licht en hoop brengen voor eenieder die de nare gevolgen van de coronacrisis en de huidige lockdown voelt.“De coronacrisis en de huidige lockdown raakt onze sector en het hele land hard – dit wordt de stilste Kerst in jaren”, aldus Candida Thompson, artistiek leider van Amsterdam Sinfonietta. “Met de prachtige Cantique hopen we iedereen die de gevolgen ervan voelt een beetje te kunnen troosten.” Tido Visser, artistiek en algemeen directeur van het Nederlands Kamerkoor, vult aan: “Wij voelen een sterke verbondenheid met de amateurkoren die nu al maanden op non-actief staan. Voor velen is hun eigen koor hét sociale vangnet. Dit werk van Fauré brengt hopelijk een moment van gelukzaligheid.”


De ensembles zijn blij dat het gelukt is deze opname te maken in de monumentale Pieterskerk in Leiden. Eerder dit jaar kon een gezamenlijke tournee door de coronacrisis niet doorgaan.

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok