Tournee met Ludovico Einaudi uitverkocht

Alle tien concerten Breder dan klassiek met de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi, welke plaatsvinden in januari 2015, zijn inmiddels uitverkocht. Ieder jaar maakt Amsterdam Sinfonietta een landelijke nieuwjaarstournee onder de noemer Breder dan klassiek, waarbij het ensemble optreedt met artiesten van buiten de klassieke wereld. Dit blijkt een succesvolle formule: de vorige editie in januari 2014 met De Dijk was ook volledig uitverkocht.

Amsterdam Sinfonietta verheugt zich op de komende tour met de Italiaanse componist/pianist Ludovico Einaudi. Het publiek kan een kruisbestuiving van klassieke muziek, introspectieve volksmuziek, popmuziek en minimalisme verwachten. Op het programma staan zowel oudere stukken van Einaudi, bijvoorbeeld van zijn album ‘I Giorni’ (2001), als recenter werk, van zijn laatste album ‘In A Time Lapse’ (2013). Ook vertolken Einaudi en Amsterdam Sinfonietta een van zijn composities uit de filmhit ‘Intouchables’. Daarnaast worden werken van onder meer J.S. Bach, Arvo Pärt en Bela Bartók, grote inspiratiebronnen van Einaudi, uitgevoerd.

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok