Try-out concert Thomas Hampson voor onze Vrienden

Op vrijdag 2 december vindt een bijzonder concert plaats exclusief voor onze Vrienden en Club van 100-leden: een try-out concert met Thomas Hampson in de Rode Hoed in Amsterdam. Dit programma is eenmalig in Nederland te horen; het try-out concert vormt het startpunt voor de tournee naar Wenen, Essen en Ludwigsburg. Na de grote internationale successen die we met Thomas Hampson beleefden in 2014 en 2015 hebben we met elkaar een nieuw programma ontwikkeld met werken van Beethoven, Eisler en Foster.
Lees hier meer over het nieuwe programma met Thomas Hampson

Word Vriend en kom naar het try-out concert

Vrienden van Amsterdam Sinfonietta hebben al een persoonlijke uitnodiging ontvangen samen met het online aanmeldingsformulier. Maar nieuwe Vrienden kunnen dit unieke concert óók bijwonen. Als u zich nu aanmeldt als Vriend van Amsterdam Sinfonietta dan ontvangt u van ons een bericht en krijgt u meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden voor het try-out concert op vrijdag 2 december in de Rode Hoed. Wij ontvangen u dan vanaf 20.00 uur met koffie en thee.
Word Vriend


Aanmelden en kosten
U kunt zich uitsluitend voor het concert aanmelden als Vriend via het online-aanmeldformulier. Gezien de capaciteit van de Rode Hoed raden we u aan zich snel aan te melden. Voor deze unieke avond vragen wij een bijdrage in de kosten van € 20,- per persoon. Met het online-formulier kunt u deze bijdrage voldoen via iDeal of een eenmalige machtiging. We ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 23 november.


Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok