Twee extra concerten met De Dijk in Carré

Het extra concert van Amsterdam Sinfonietta en De Dijk op 30 juni in Carré is zo goed als uitverkocht. Daarom geven ze nog een tweede concert op vrijdag 1 juli. De kaartverkoop voor het tweede concert begint maandag 7 maart om 10.00 uur. Twee jaar geleden speelden Amsterdam Sinfonietta en De Dijk negen keer voor uitverkochte concertzalen het programma Dijkers & Strijkers. De samenwerking van de acht man sterke rockband met het 22-koppige strijkorkest zorgde voor laaiend enthousiaste reacties bij het publiek. De cd Dijkers en Strijkers kwam binnen op nummer 1 in de Album Top 100.


Op het programma staan vooral nummers van De Dijk. Hits als Bloedend Hart, Zevende hemel en Dat zou mooi zijn. Maar ook covers van Jacques Brel en Ramses Shaffy. Uit het klassieke repertoire worden de liederen Sehnsucht van Tsjaikovski en Der Leiermann uit de Winterreise van Schubert gespeeld, voor dit project in het Nederlands vertaald door zanger Huub van der Lubbe. Alle uitgevoerde muziek is speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd.Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok