Typhoon & Amsterdam Sinfonietta

Onder de noemer ‘Breder dan klassiek’ toert Amsterdam Sinfonietta in januari 2018 door het land met rapper/zanger Typhoon en special guest Jef Neve. Inmiddels begint het programma vorm te krijgen. Naast een geheel eigen versie van een paar klassiekers zoals ‘When I grow too old’, uit de film ‘The Night is Young’ uit 1935, vernieuwt Typhoon voor de show een aantal van zijn nummers en brengt het gezelschap verder bekende Typhoon songs als ‘Hemel Valt’ en ‘Niets Verwacht’ ten gehore. Ook staan er nummers op het programma die Typhoon het afgelopen jaar samen met Jef Neve, de succesvolle Belgische jazzpianist, heeft geschreven en die nog maar twee keer in intieme setting zijn uitgevoerd. Alles wordt speciaal voor de tournee gearrangeerd.

Met de jaarlijkse concertreeks ‘Breder dan klassiek’ gaat strijkorkest Amsterdam Sinfonietta een samenwerking aan met artiesten van buiten de klassieke wereld, waarbij beide partijen uit hun comfortzone stappen. Elk jaar weer zorgt de kruisbestuiving, met in de laatste editie Rufus Wainwright, voor uitverkochte zalen. De komende tour met Typhoon en special guest Jef Neve brengt het gezelschap onder meer naar Zwolle, Groningen, Enschede en dit jaar voor het eerst naar Arnhem. De voorverkoop is reeds van start gegaan.

Nieuwjaarstournee Breder dan klassiek

Do 4 januari 2018, Arnhem, Musis bestel kaarten
Vr 5 januari 2018, Zwolle, Theater De Spiegel bestel kaarten
Za 6 januari 2018, Leiden, Stadsgehoorzaal bestel kaarten
Ma 8 januari 2018, Groningen, De Oosterpoort bestel kaarten
Di 9 januari 2018, Amsterdam, Het Concertgebouw bestel kaarten
Wo 10 januari 2018, Utrecht, TivoliVredenburg bestel kaarten
Vr 12 januari 2018, Tilburg, Concertzaal bestel kaarten
Za 13 januari 2018, Eindhoven, Muziekgebouw Eindhoven bestel kaarten
Zo 14 januari 2018, Enschede, Muziekcentrum bestel kaarten
Di 16 januari 2018, Heerlen, Theater Heerlen bestel kaarten


Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok