10 jaar Muziekgebouw, 80 jaar Pärt
dubbel feest in het Muziekgebouw aan 't IJ

Amsterdam Sinfonietta viert samen met Cappella Amsterdam en de top van de Nederlandse ensembles de verjaardagen van Arvo Pärt en Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Dit weekend is het dubbel feest: op 11 september wordt Arvo Pärt tachtig jaar en het Muziekgebouw aan ‘t IJ geeft het startschot voor de viering van 10 jaar Muziekgebouw. Drie dagen lang laat het Muziekgebouw zijn eigenzinnige en verrassende programmering horen én ervaren. Met ‘s ochtends vroeg én diep in de nacht unieke en onvergetelijke concerten. Van een concert waarin alle topensembles van Nederland het podium delen tot een slaapconcert in de Grote Zaal.

Amsterdam Sinfonietta speelt dit weekend twee concerten in het Muziekgebouw: op vrijdag 11 september met Cappella Amsterdam in een programma met werken van Arvo Pärt; zaterdag 12 september deelt Amsterdam Sinfonietta het podium samen met de beste acht Nederlandse ensembles.

Deel deze pagina

   

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
  • vrije-keuze-serie in Amsterdam, korting vanaf 3 concerten
  • vanaf 6 concerten gratis cd naar keuze
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok