Klassifest 2018
klassiek maar anders

Amsterdam Sinfonietta treedt op tijdens Klassifest op 7 april in Paradiso. Een avondvullend programma samen met o.a. het Nederlands Blazers Ensemble en DJ Fant de Kanter.

locaties voor dit concert

Op Klassifest geniet je van de mooiste klassieke muziek, gespeeld door de beste ensembles van de wereld. Een avond met bite-size klassieke stukken voor zowel de instap-luisteraar als de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber, in alle zalen van Paradiso. Er zijn geen stoelen en geen regels en de concerten duren maximaal een half uur. In de Grote Zaal spelen Amsterdam Sinfonietta, het Nederlands Blazers Ensemble en het Nederlands Philharmonisch Orkest. In de Kleine Zaal spelen het Alma Quartet, Bernadeta Atari trio, TRIO Bruinsma.Baas.Verhage, talenten van het Conservatorium Amsterdam, Diamanda La Berge Dramm, Thorwald Jørgensen, Nachtgeluiden en DJ Fant de Kanter.

De stoelen zijn uit de zaal gehaald en de bar blijft open. Als je even wat anders wilt horen, loop je gewoon naar een andere zaal. De concerten duren allemaal een half uur. Je hoeft geen kennis te hebben van klassieke muziek, maar als je meer wilt weten over de muziek, de uitvoering en de musici kun je terecht bij de Klassifest muziekgidsen.

Deel deze pagina

   

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
  • vrije-keuze-serie in Amsterdam, korting vanaf 3 concerten
  • vanaf 6 concerten gratis cd naar keuze
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok