KleuterSinfonietta
Speelgoedfabriek Tokkel & Strijk

KleuterSinfonietta is een muzikaal avontuur voor kleuters van vier en vijf jaar en hun ouders. Dit weekend klinkt de voorstelling Speelgoedfabriek Tokkel & Strijk vier keer in het Concertgebouw.

Speelgoedfabriek Tokkel & Strijk

Aan de rand van de stad staat Speelgoedfabriek Tokkel & Strijk. Een magische plek, waar speelgoed echt goed leert spelen. Van theedrinkende poppen tot dansende robots en loeiende brandweerauto’s - allemaal komen ze tot leven. In deze nieuwe voorstelling zetten de musici van KleuterSinfonietta de fabriek op stelten samen met het publiek. Ze strijken, ze tokkelen, ze zoemen, ze brommen en ze zingen om het hardst. Lukt het om zelfs de oude grijsbeer en de droevige ballerina wakker te krijgen?

KleuterSinfonietta is een muzikaal avontuur voor kleuters van vier en vijf jaar en hun ouders. Kinderen maken op speelse wijze kennis met de mooiste strijkersmuziek, gespeeld door musici van Amsterdam Sinfonietta, en met de strijkinstrumenten viool, altviool, cello en contrabas. Meer informatie over KleuterSinfonietta vindt u hier.


Deel deze pagina

   

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
  • vrije-keuze-serie in Amsterdam, korting vanaf 3 concerten
  • vanaf 6 concerten gratis cd naar keuze
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok