Concertseries seizoen 20/21

In seizoen 2020-2021 biedt Amsterdam Sinfonietta zes concertseries aan in de steden Amsterdam, Leiden, Enschede, Tilburg, Arnhem en Utrecht. Kies nu uit het gevarieerde aanbod de mooiste concerten en profiteer van ruime vroegboekkortingen bij series. Vrienden van Amsterdam Sinfonietta ontvangen bovendien 10% extra korting.

Het orkest treedt op met nationaal en internationaal gerenommeerde solisten onder wie Simone Lamsma, Fazil Say, Kian Soltani en Kayhan Kalhor, Håkan Hardenberger, Felix Klieser en Tamara Stefanovich. Met het Nederlands Kamerkoor hernemen we ons succesvolle tourneeprogramma uit 2017, en we gaan Breder dan klassiek met The Tallest Man On Earth. Amsterdam Sinfonietta combineert nieuwe werken en premières met bestaand repertoire voor strijkorkest.


De voorverkoop start op 3 maart 2020 om 11:00 uur. De voorverkoop voor Vrienden van Amsterdam Sinfonietta start een week eerder.


Selecteer hiernaast een van de steden om uw kaarten te bestellen. Bij de meeste concerten kunt u zelf uw stoelen kiezen. Wilt u kaarten bestellen voor meer steden, rondt u dan eerst de bestelling van een stad af voordat u kaarten voor een andere stad bestelt. U kunt met iDeal afrekenen. Het is voordeliger om een serie te bestellen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon losse kaarten kopen.

Klik op de knoppen hiernaast voor de series in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Leiden, Tilburg en Utrecht.


Foto: Marco Borggreve

Deel deze pagina
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok