Concertseries seizoen 19/20

In seizoen 2019-2020 biedt Amsterdam Sinfonietta zes concertseries aan in de steden Amsterdam, Leiden, Enschede, Tilburg, Arnhem en Utrecht. Kies nu uit het gevarieerde aanbod de mooiste concerten en profiteer van ruime vroegboekkortingen bij series. Vrienden van Amsterdam Sinfonietta ontvangen bovendien 10% extra korting.

Het orkest treedt op met nationaal en internationaal gerenommeerde solisten onder wie Thomas Hampson, Harriet Krijgh, Ning Feng, Lucas en Arthur Jussen en Olivier Patey en werkt samen met muziektheatergezelschap Orkater en het Nederlands Kamerkoor. Ook dit jaar combineert Amsterdam Sinfonietta nieuwe werken en premières met bestaand repertoire voor strijkorkest.

Lees verder in onze seriebrochure van het seizoen 19/20!


De voorverkoop is sinds 1 oktober gesloten. Kaarten zijn direct bij de concertzalen te bestellen: bekijk hier ons concertaanbod.


Selecteer een van de steden om uw kaarten te bestellen. Bij de meeste concerten kunt u zelf uw stoelen kiezen. Wilt u kaarten bestellen voor meer steden, rondt u dan eerst de bestelling van een stad af voordat u kaarten voor een andere stad bestelt. U kunt met iDeal afrekenen. Het is voordeliger om een serie te bestellen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon losse kaarten kopen.


Foto: Marco Borggreve

Deel deze pagina
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok