Concertseries seizoen 21/22

In seizoen 2021-2022 biedt Amsterdam Sinfonietta zes concertseries aan in de steden Amsterdam, Leiden, Enschede, Tilburg, Arnhem en Utrecht. Kies uw favoriete concerten uit het gevarieerde aanbod en profiteer van ruime seriekortingen. Vrienden van Amsterdam Sinfonietta ontvangen ca. 10% extra korting, zowel op een serie als op losse kaarten.

Het nieuwe seizoen biedt nieuwe en hernieuwde ontmoetingen op het hoogste niveau, avontuurlijke concerten en spannende premières en meesterwerken. Janine Jansen speelt Vivaldi’s Vier Seizoenen, de prins van de kamerpop Rufus Wainwright vergezelt ons in de nieuwjaarstournee Breder dan klassiek, en Beatrice Rana keert terug met Klavierconcerten van Bach. We treden daarnaast op met nationaal en internationaal gerenommeerde solisten zoals Thomas Oliemans, Victor Julien-Laferrière, Hannes Minnaar en Antje Weithaas.

De vooruitzichten voor het nieuwe seizoen zijn hoopvol, maar er is nog steeds onzekerheid. Daarom gaan meerdere zalen uit van de maximale zaalcapaciteit op 1,5 meter afstand tussen bezoekers, in ieder geval voor de concerten in 2021. Ook is het merendeel van de concerten ongeplaceerd, om zo flexibel mogelijk te zijn. Door de beperkte capaciteit zijn concerten mogelijk eerder uitverkocht.

Selecteer bovenaan deze pagina een van de steden om kaarten te bestellen. Wilt u kaarten bestellen voor meer steden, rondt u dan eerst de bestelling van een stad af voordat u kaarten voor een andere stad bestelt. U rekent af met iDeal.


Foto: Marco Borggreve

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok