Belcampagne van start: word Vriend of draag extra bij!

Amsterdam Sinfonietta kan uw steun goed gebruiken. Zeker in deze tijd. Daarom nemen wij vanaf 20 mei 2021 telefonisch contact op met een deel van onze Vrienden en vaste bezoekers. Tijdens dit telefoongesprek vragen wij of er ruimte is om ons te steunen met een verhoogde structurele bijdrage of door Vriend te worden. Heeft u afgelopen jaren onze concerten bezocht? Of bent u Vriend of Bondgenoot van het orkest? Dan kan het zijn dat u gebeld wordt.

Door Corona is de noodzaak voor extra inkomsten uit particuliere giften hoog. Maar uw structurele steun is ook hard nodig voor het behoud van de topkwaliteit van ons ensemble, om onze musici naar waarde te kunnen honoreren, samen te kunnen werken met de grootste solisten, voor een innovatieve programmering en waardevolle educatie- en talentontwikkelingsprojecten.

Heeft u vragen over deze belactie? Neem dan contact op via vrienden@sinfonietta.nl.

Direct steunen

Wilt u niet wachten op een telefoontje en ons direct steunen? Dat kan ook. Via onderstaande link kunt u eenvoudig de Vriendschap uitkiezen die bij u past. Veel dank alvast voor uw steun!

Word Vriend

Deel deze pagina
     

Wat zijn de voordelen van series?

  • ruime seriekorting
  • 10% extra Vriendenkorting
 

Amsterdam Sinfonietta maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok